Diverse nyheder

Tag på en billig shoppingferie i EU

Elsker du at shoppe? Og elsker du at rejse?

Så slå de to ting sammen og tag på en billig shoppingferie i EU, hvor både maden og varerne er billigere. Her kan du få fyldt op på alle de produkter, der mangler i din garderobe. Du kan få fyldt hele lageret op.

Samtidig med det kan du opleve en ny kultur, nye madvarer og spændende natteliv. Shoppingturen skal selvfølgelig gå til en storby, men alle dagene behøver ikke bruges i shoppingcentre.

Der er rigelig med tid til at tage dagsture væk fra byen og få en kulturel oplevelse.

Drop de store, dyre turistimperier

En shoppetur til London er fantastisk. Du kan se alle gaderne, barerne, bygningerne, du kender fra film og tv-reportager. Problemet er bare, at du skal have din pengepung fyldt til randen, hvis du skal bruge flere dage med shopping i London.

Det samme gælder for Paris og alle de andre turistimperier. De ved, at de er populære destinationer for turister, så priserne kan de sagtens skyde i vejret.

Her giver det langt bedre mening at finde en skjorte på linket her i stedet for at fare vild i de dyre gader i Paris.

Derudover har rigtig mange danskere oplevet London og/eller Paris. Vi har hørt historierne og set turistattraktionerne. Det var fedt, spændende og helt vildt underholdende. Men vi har jo set det, hvorfor så ikke prøve noget nyt.

Flere varer og oplevelser for pengene

Du kunne tage en tur til Prag, Budapest, Krakow, Berlin, Beograd eller noget, der smager af det samme. Her finder du kæmpe byer, hvor du får væsentlig mere shopping og sjov for dine penge.

Dog er flere af de nævnte byer dog også store turistbyer. De er bare turistbyer, du faktisk har råd til at besøge og lægge dine hårdt tjente penge i.

I disse kæmpe byer finder du billige hoteller og næsten alle de samme butikker, som du finder i London og Paris.

Derudover finder du lokale markeder, som er helt unikke for Serbien eller Tjekkiet. Du finder en ny madlavning, som du ikke har prøvet før. Og du finder råd til at prøve denne madlavning i en dyrere og virkelig god restaurant.
du finder også vildt byliv og masser af fester. Du finder museer og historier, som du med garanti ikke har hørt før.

Udfordre dig selv med nye destinationer

Drop de store, dyre turistbyer og prøv noget nyt.

Når du tager til Sarajevo, Kiev eller Warszawa, finder du pludselig ud af, at der hele lande og områder i Europa, du intet kendte til. Du finder kulturer, som du ikke vidste lå så tæt på Danmark.

Du finder mulighed for at tage på dagsture til slotte, krigsmarker, skøn natur og meget mere.

Led efter en by i EU, du på forhånd intet kender til og tag chancen. Det kan være din nye yndlings by, du lige har opdaget.

Husk dog lige på at tjekke op på, hvordan shoppeforholdene er i den pågældende by. Det ville være en katastrofe, hvis de mangler halvdelen af de butikker, du kom for at købe fra.