Diverse nyheder

Ting du skal overveje når du printer

Det er uundværligt for mange i deres arbejde at have adgang til en printer. Det er dog heller ikke en god ide at printe på livet løst og der er generelt nogle ting vi skal overveje, når vi benytter os jævnligt af en printer. Læs med her for at se hvad det er. Efter at have læst denne artikel vil du blive mere effektiv i din omgang med printere.

Har du det rette printerblæk?

Det er først og fremmest vigtigt at få fat i det rette printerblæk til ens computer. Det er for eksempel ikke alle printere, som skal bruge en TN247 toner. Der er meget forskel på printere, og det er vigtigt at finde frem til en printer, som passer til ens egen.

Måske kan din printer godt aflæse for eksempel den printertoner, som blev nævnt tidligere. Men den kan af og til fejlkommunikere, så den ikke bruger nok af toneren eller af og til simpelthen ikke vil printe. Du vil derfor redde dig selv fra mange kvaler, hvis du sørger for at købe den rette printerblæk fra starten af.

Der er mange smarte netbutikker i dag, hvor man ofte blot skal skrive hvilken model af printere man har – og naturligvis indenfor hvilket mærke. Derefter vil netbutikken fortælle dig hvilke printertoner man skal have fat i. Det er en god ide at skrive denne information ned i dit interne notesystem, så du altid har informationen ved hånden, når du skal købe nyt printerblæk hjem.

Har du brug for at printe dette ud?

Hver gang du skal i gang med at printe, så er det en god ide at spørge sig selv, hvorvidt man egentlig har brug for at printe dette dokument ud. Der er naturligvis nogle tilfælde, hvor det næsten ikke kan undgås og simpelthen bare ville være mere praktisk, hvis man havde en fysisk kopi. Men det er ikke en god ide blot at printe løs.

Dette er ikke kun skadeligt for miljøet, da du ender med at bruge for mange ressourcer på det. Det er også dårlig for økonomien, da du trods alt bruger en del penge i papir, printerblæk og strøm, hver gang du bruger en printer.

Valg en 3i1 printer når du køber ny

Hvis det er på tide at købe en ny printer, så kan det være en god ide at overveje en 3i1 printer. Med det menes der en printer, som både kan printe, kopiere og scanne. Førhen havde man alle disse funktioner delt ud på forskellige maskiner, men i dag kan man have dem alle samlet på én.

At du har en printer der kan alle disse ting giver dig en langt større frihed, når du arbejder. Det hænder nemlig af og til, at man for eksempel har en fysisk kopi af et dokument, som man gerne vil gøre digital.