Diverse nyheder

Tre gode spiltips til den engelske Premier League

Når vi nærmer os julen, ved de fleste fans af den engelske fodboldliga Premier League, at sæsonen begynder at spidse til. Juleprogrammet kan være altafgørende for hvordan klubberne ender til sommer, og hvilke klubber der skal i Europa, samt hvilke klubber der skal ned og spille i den næstbedste engelske række. Den engelske Premier League er uden tvivl en af de allerstørste sportsligaer i verden, og hver uge er der fede topkampe med en masse på spil. Er du fan af den engelske liga, eller blot fan at et par gode spiltips, så er det nu, at du skal læse med.

Hvem løber med de store trofæ?

Der er tre helt store favoritter til at vinde titlen i sidste ende, og der er ikke særligt store odds at hente, hvis du tror at Chelsea, Manchester City eller Liverpool ligger i top på sidste spilledag. Tror du derimod på, at Manchester United får vendt tingene, så kan der være gode odds at hente. Tyske Ralf Rangnick har været en stor inspiration for nogle af de helt store tyske trænere i Premier League, og hvis Ronaldo begynder at finde form igen, så får du altså nogle steder pengene hele 35 gange igen, hvis Manchester United ender som nummer ét.

Kan Aston Villa lege med de store drenge?

Liverpool-legenden Steven Gerrard har haft en trænerkarriere med fart på, og efter at have ført skotske Glasgow Rangers til deres første mesterskab i mange år, og desuden en spændende tur i Europa League, bliver hans Birmingham-klub spændende at følge i år. Et par gode sejre og blot et knebent nederlag til Manchester City har givet dem en god start, og de bliver spændende at følge i år. Kan de snuppe en top 10 plads, eller måske overraske alle og komme i top 6?

Topscorerprisen er helt åbent

Til sidst skal vi naturligvis også kigge på de individuelle priser, og hvis man kigger på topscorerprisen så ligger Liverpools tre angribere, Salah, Mané og Jota helt i top. Salah har været helt fantastisk i år, og er også begyndt at trække fra i den individuelle pris, men en spiller som Jota har virkelig også spillet sig op de sidste par uger. Næstøverst på listen ligger Jamie Vardy, en spiller der altid er garanti for mål, og hvis Leicester med Brendan Rodgers i spidsen vil gøre sig nogen forhåbninger om at spille med om de europæiske pladser, så bliver Vardy nødt til at bombe videre.