Diverse nyheder

Vælg klistermærker uden lim, hvis du vil beskytte overfladen

Du har sikker oplevet, at hver gang der er placeret et klistermærke, uanset hvad som helst det er på, så er det bare umuligt at få fjernet de sidste limrester på objektet eller overfladen. Man skal skrubbe og vaske og kradse flere gange, før det bare er tæt på at komme af fladen. Det gælder hvad end det er en ny kop, bog eller bord, man har købt. Dette kan ligeledes være en udfordring når man i erhvervsmæssige situationer ønsker at gøre brug af klistermærker i eksempelvis butikken. Men nu har man muligheden for at slippe helt for limresterne efter at have flyttet et klistermærke.

Klistermærker uden lim

Det er muligt at få anskaffet sig et klistermærke uden lim, som er den perfekte løsning til dem, der har en forventning om, at flytte klistermærket eller af andre årsager har brug for at det kommer ned, og samtidig sikre sig at der ikke sidder limrester på fladen efterfølgende. Nogle undrer sig nok over, hvordan det er muligt for et klistermærke uden klister at holde sig oppe på en flade. Dette er muligt, da klistermærkerne uden lim gør brug af andet materiale. Det er nemlig mikroskopiske sugekopper på bagsiden af klistermærket, der gør, at man kan genbruge mærket. Det er altså muligt at sætte klistermærket op og tage det ned af flere omgange.

Vandfast og høj kvalitet

Klistermærket er også vandfast, hvilket betyder at man, hvis sugekopperne går hen og ikke tager fat, som det er meningen, blot kan skylle det, og så er det så godt som nyt igen. Ændringen af klistermærket, fra det originale med lim, betyder dog ikke at kvaliteten er faldet. Det er stadig muligt at få dette i høj opløsning og kvalitet, som med alle de andre typer. Den klare fordel ved denne type klistermærke er, at den ikke skader andet. Dette omhandler selvfølgelig at limrester og klæb kan beskadige de overflader de placeres på. Klistermærkerne uden lim er eksempelvis optimale på overflader som glas eller andre lakerede emner. Man skal dog være bevidst om, at man ikke kan benytte klistermærket på flader der er ubehandlede som råt træ. Derfor er klistermærket uden lim det optimale, hvis du har en sart overflade, som du ønsker at passe på.