Diverse nyheder

Gratis tur på løbehjul med en rabatkode

Vi kender alle sammen det med at ville hurtigt videre – hvad enten det drejer sig om at komme fra A til B, eller det er for at opleve en masse. I en storby som København kan der dog være langt fra det ene til det andet og tiden kan hurtigt gå med transport og menneskemængder eller på at gå en masse. Med en rabatkode kan du prøve et tier løbehjul af og se om det er noget for dig. Rabatkoden giver dig mulighed for at have løbehjulet gratis i timevis.

Frihed og bevægelighed

Med et løbehjul opnår du både frihed og bevægelighed. Du har frihed til at komme hvorhen du vil og bevægelighed til at gøre det når du vil. Med et tier løbehjul kan du køre på fx cykelstier og ad stier. Du kan køre af små veje og stier hvor der er smutveje og genveje. Du er desuden fleksibel i forhold til at køre præcis når du vil og du skal ikke tænke på om du kan få en parkeringsplads.

Anvend rabatkoden og brug pengene på noget andet

Når du anvender en rabatkode til at prøve et tier løbehjul sparer du penge. Disse penge kan du så i stedet bruge på noget andet. Hvad er sparet er tjent og dette gælder også når det kommer til at leje løbehjul. For at finde en rabatkode kan du fx gå ind på antonhoelstad.dk/tier-rabatkode. Det er nemt og enkelt at få en rabatkode og bruge den. Tag enten på sightseeing, shopping eller bare en tur rundt i byen.

Oplev mere på kortere tid

Med et tier løbehjul kan du opleve mere på kortere tid. Det betyder at du ikke skal prioritere og vælge hvad du vil opleve på en dag. Du kan sagtens have en lang og fuld agenda med gøremål og oplevelser og nå dem alle uden at gå på kompromis. Ligeledes kan du hurtigt komme videre til noget andet, såfremt det du vælger, ikke lever op til forventningerne. Et løbehjul med el er hurtigt og det er tilmed nemt at betjene. Du stiller dig blot op på det og kommer afsted med det samme. Hvis du ved hvordan man anvender et almindeligt løbehjul, kan du også bruge et tier løbehjul og kræver derfor ikke yderligere instruktion og introduktion.

Løbehjul er in for alle

Løbehjul kan anvendes af alle. Uanset du er barn eller voksen er det populært at bruge løbehjul. Efter en årrække hvor de har været lidt ude, er de nu meget in igen. Såfremt du anvender et tier løbehjul med el, skal du have en vis alder, men det er populært af alle og kan bruges af alle. Det kan tilmed også være for dem der er dårligt gående og kan skåne gangdistancen og aflaste, så der ikke skal gås så mange skridt.

Derfor er det lige meget om du er ung eller gammel, mand eller kvinde – alle kan få glæde af et løbehjul på forskellig vis og til forskellige formål.