Handel

Trampoliner er stadig meget populære i de danske haver

Solen skinner, temperaturen er sneget sig over de berømte 20 grader, og sommervejret indbyder til udendørs aktiviteter. Børnene render udenfor og leger dagen lang, og et af deres yndlingsbeskæftigelser er at hoppe på trampolin. Trampoliner findes efterhånden i rigtig mange haver hos danske børnefamilier.

Trampolinen er en rigtig god beskæftigelse, da børnene kan bruge deres kroppe og få rørt sig. Man hører ofte latter og glade børn fra de haver, der har en trampolin. En fordel ved trampoliner er også, at forældrene kan deltage i børnenes leg. Hvilke børn elsker ikke, når farmand indlever sig i legen og lader sig overfalde af de små guldklumper. Der kan hoppes, leges, hygges og tumles på en trampolin.

Børn har alle dage elsket at hoppe og bruge kroppen i deres lege. Derfor er trampolinen stadig populær, selvom denne efterhånden har end el år på bagen – og det ændrer sig højst sandsynligt ikke. Børn vil altid have nysgerrighed og elske at tumle, hoppe, lege og grine med familien eller andre børn.

Et sikkerhedsnet gør legen på trampolinen tryg og sikker

For at være på forkant med sikkerheden, er det en god idé at tilkøbe et sikkerhedsnet til trampolinen. Det sikrer, at børnene ikke falder ud, når de tumler rundt på trampolinen og indlever sig så meget i legen, at de kommer til at hoppe for tæt ud mod kanten. Det er en sikkerhedsforanstaltning, som gør, at forældre roligt kan lade børnene give den gas på trampolinen.

Trampolin som en nedgravet model i jordniveau

Er du som forældre stadig ikke meget for, at børnene hopper rundt på en trampolin i højden, kan du vælge en model, der befinder sig i jordniveau. Ved dette type graves der et stort hul under trampolinen, så børnene ikke støder mod jorden, når de hopper. Hvor dybt der skal graves er anvist i manualen til de forskellige trampoliner. Det kan måske også være, at du bare synes, at det ser pænere ud med denne model frem for den almindelige.

Tag på telttur med trampolinen

Som en ekstra sjov bonus kan man til nogle trampoliner tilkøbe et telt, som sættes ud over selve trampolinen. På den måde kan man tage på telttur i baghaven sammen med børnene. I er ikke ret langt fra køkkenet og toilettet, men samtidig får børnene en følelse af, at de er ude og campere. En trampolin er derfor et rigtig populært aktivitetslegetøj med mange muligheder.

Kilde: https://trampolinguiden.dk/