Diverse nyheder

Husk at bruge kondom

Der er rigtig mange, der godt kan lide at have sex, men det sker dog, at mange glemmer kondomet og der kan endda være dem, der glemmer det med vilje, da de ikke synes det er rart at have det på. Du kan få bedøvende kondomer, som gør, at du holder i længere tid, hvilket er smart for dem, der synes, at de bliver færdige alt for hurtigt.

Hvis du selv synes, at du er færdig for hurtigt, kan du prøve disse kondomer, som også er behagelige at have på. Det skal være rart at have sex og det bliver det uden tvivl, når du husker kondomet og, hvis det er et, som virker på de helt rigtige måder. Du kan nu have sex med rigtig god samvittighed.

Bedøvende kondomer får dig til at holde længere

I disse bedøvende kondomer, er der en lokalbedøvende creme og dette gør, at manden holder længere. Det er ærgerligt, hvis man er godt i gang og manden så bliver for hurtigt færdig, men dette kan undgås. De er rigtig populære og du kan godt regne med, at din kæreste bliver glad for, at du har købt dem.

De er utrolig gode og det er derfor ikke et problem at skulle have dem på.

Du har altid råd til bedøvende kondomer

Når man ikke er så glad for at skulle have et kondom på, når man skal have sex, så er det heller ikke altid, at man har lyst til at betale for mange penge for dem. Af denne grund, er der også flere, der glemmer at bruge kondom og det kan have sine konsekvenser.

Disse bedøvende kondomer koster ikke ret mange penge og du kan endda på flere pakker på én gang og kun betale for en eller to. Det er rigtig smart og du kan på denne måde spare penge. Det er også rart at have mere end én pakke, så man altid er sikker på, at man har et til rådighed.

Det er ærgerligt, hvis man må lade være med at have sex, fordi man ikke kan beskytte sig og det er især ærgerligt, hvis man gør det alligevel og kvinden ender med at blive gravid eller man giver hinanden en kønssygdom.

Øg sikkerheden ved at have bedøvende kondomer på dig

Hvis du ofte føler, at du glemmer kondomer, så kan du have en eller to i din pung. Det er rigtig smart at gøre dette, for man har ofte sin pung på sig. På denne måde er du altid sikker på, at du har et kondom ved hånden og du kan derfor beskytte dig under sex.

Der er ingen skam i at gå rundt med et kondom. Det viser bare, at du er villig til at beskytte dig og den kvinde, som du har sex med. I bliver begge to glade for dette og I bliver gladere, hvis du bruger bedøvende kondomer.