Retail

Dine ansatte fortjener gode firmagaver

Der kan være mange forskellige anledninger til at skulle købe en gave til en ansat fra virksomheden. Der er typisk tale om julegaver, men mange arbejdspladser giver også eksempelvis fødselsdagsgaver, jubilæumsgaver og barselsgaver. Når ansatte modtager gaver fra deres arbejdsplads, efterlades de ofte med en følelse af at være værdsatte, og medarbejdere, der føler at deres arbejde værdsættes, vil med garanti yde mere, end personer der ikke gør. En god firmagave og god personalepleje er derfor en investering i din virksomhed.

Firmagaver til alle anledninger

Som sagt er jul typisk en tid, hvor virksomheder køber en gave til deres ansatte. Det kan eksempelvis være noget til hjemmet eller en gavekurv. Denne gave er ofte den samme til alle medarbejdere, og det kan derfor være nemmere at købe. En lille firmagave, som mange sætter pris på, er et påskeæg, når man går på påskeferie. Dette er en simpel gave, som kan fås i mange forskellige størrelser og kvalitet. Det vigtige er som sagt, at medarbejderne føler sig huskede og påskønnede.

Denne artikel er skrevet med inspiration fra bananpalme.dk

Det er den tid på året

De svære gaver er de personlige, som når en mandlig medarbejder fylder rundt, og ingen ved, hvad han ønsker sig. I det tilfælde kunne en god vin være en mulig løsning, men man kunne også satse på en mere holdbar gave som eksempelvis whisky- eller drinksglas. Her ville en ting til grillen helt sikkert også falde i god jord. Til den kvindelige fødselar er pynteting til hjemmet ofte et hit, og det marked rummer flere forskellige muligheder. En Hoptimist er eksempelvis en lille ting, der skaber glæde i de fleste hjem. Når du vælger en firmagave til en kvinde, går du også sjældent galt i byen med en vase eller en lysestage. Hvis du er i tvivl om, hvilken gave du skal vælge til både mænd og kvinder, er en gavekurv ofte et sikkert valg; den kan laves på utallige måder, og den kan tilpasses den enkelte modtager.

Write A Comment