Diverse nyheder

Find den rette kattelem

Katte har mange behov, der skal dækkes. Som ejer er det først og fremmest dit ansvar, at din kat får rigeligt med ordentlig mad. Du bør også sikre dig, at din kat har godt med legetøj og gode soveforhold. Og ideelt set vil din hoveddør dertil være udstyret med en kattelem, så din kat kan komme og gå, som det passer den.

Hvilken kattelem skal jeg vælge?

Markedet for kattelemme er stort, og kattelemme findes både i forskellige materialer og prisklasser. Når du vælger en kattelem, skal du som det første sikre dig, at lemmen har den rette størrelse. Dernæst skal du beslutte dig for, hvor avanceret en model, du kunne tænke dig. Nogle kattelemme er klassiske og helt simpelt konstruerede, mens andre for eksempel giver dig mulighed for at begrænse lemmens adgangsforhold ved hjælp af en chip, en magnet eller en app til din smartphone. Den rette kattelem vil altid afhænge af din kats behov og af dig.

Hvad koster en kattelem?

Prisen på kattelemme afhænger både af størrelse og materiale. Kattelemme i plastic vil altid være billigere end lemmene i aluminium. De klassiske kattelemme koster som regel også mindre end de kattelemme, som er udstyret med et låsesystem. Priserne på kattelemme ligger ofte i lejet mellem 200 kroner og 1.000 kroner. Selvom det kan virke nærliggende at vælge den billigste model, bør du dog afholde dig fra kun at foretage dit valg med pengepungen. Hele pointen er jo, at din kat skal kunne få glæde af kattelemmen i mange år frem.

Hvor finder jeg en kattelem?

Der findes mange forhandlere af kattelemme. Klik her og se et bredt udvalg af kattelemme i forskellige farver, former, størrelser og prisklasser. Udvalget omfatter helt sikkert en lem, som passer perfekt til jer.